Lieve mensen, U volgt ongetwijfeld het Corona-nieuws op de voet.  Het zal u daarom niet ontgaan zijn dat er verdere verscherpingen van de maatregelen zijn genomen. Welke gevolgen hebben deze voor onze tuinvereniging en voor u als lid? Tot nader order zullen er:

• geen werkochtenden worden gehouden,
  • geen vergaderingen of andere bijeenkomsten worden georganiseerd,
  • niet meer dan 3 personen op één tuin toegestaan zijn,
  • het Trefpunt blijft open om koffie of thee te zetten of handen te wassen, maar er mogen niet meer dan 3 personen binnen zijn en uiteraard op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Verder gelden de regels zoals door de regering afgekondigd, uiteraard ook op ons complex:

• is er thuis iemand ziek, blijf dan ook thuis,
  • houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar,

Laten we er in deze surrealistische werkelijkheid samen voor zorgen dat de afgekondigde maatregelen opgevolgd worden, zodat wij open mogen blijven en u van uw hobby kunt blijven genieten.  Blijf gezond en pas goed op elkaar.

Met verenigde groet,

Bestuur Tuinvereniging Wormer